EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Miskolc

Időszakosan lezárják a Papszer utcát

Távhővezeték építése miatt további forgalomkorlátozások és időszakosan félpályás útlezárás várható a Papszer utcában.

A tervek szerint augusztus végéig tartó munka eredményeként a Lévay József Református Gimnázium is csatlakozik a környezetbarát és energiatakarékos távhőellátáshoz. A vezetékhálózat kiépítése miatt augusztus 6-tól augusztus 31-ig félpályás útlezárás, jellemzően daruzás időtartamára szakaszos, teljes útlezárás lesz a Papszer utcában.

Sárgával jelöltük, merre érdemes elkerülni a Papszer utcát ebben a hónapban

A teljes lezárás idején a Papszer utca forgalmát az Uitz Béla utca felé terelik, amit a területen táblákkal is előjeleznek. A kivitelező arra kéri a közlekedőket, fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.