2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Szombathely

Így szurkolt Szombathely

Szurkolásból és szervezésből is jelesre vizsgázott Szombathely: a magyar ifjúsági férfi vízilabda-válogatott minden meccsén nagyszámú közönség előtt ugrott medencébe az utánpótláskorú világbajnokságon Tófürdőn. A városban nagy hagyományai vannak a sportágnak, a 17 esztendős Ekler Bendegúz pedig a helyi színeket képviselte. Jó játékot, szép gólokat láthattak a szurkolók, a megnyert bronzmérkőzés után joggal szólt 2500 torokból a „Szép volt, fiúk!” 10. oldal

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.