2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Így szurkolt Szombathely

Szurkolásból és szervezésből is jelesre vizsgázott Szombathely: a magyar ifjúsági férfi vízilabda-válogatott minden meccsén nagyszámú közönség előtt ugrott medencébe az utánpótláskorú világbajnokságon Tófürdőn. A városban nagy hagyományai vannak a sportágnak, a 17 esztendős Ekler Bendegúz pedig a helyi színeket képviselte. Jó játékot, szép gólokat láthattak a szurkolók, a megnyert bronzmérkőzés után joggal szólt 2500 torokból a „Szép volt, fiúk!” 10. oldal

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.