EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Imádlak, megöllek! – Őrült zaklatók keserítik meg a sztárok életet

Halálos fenyegetések, éjjeli üzenetek, elképesztő gyűlölet – a sztárok élete sem mindig olyan csillogó, ahogy az elsőre tűnik. Pásztor Annát nemrég meg akarták késelni, Szeles Mónika teniszkarrierjébe került, amikor egy őrült több ezer ember előtt leszúrta, de többek között Király Viktor, Vastag Csaba, Kozso és Jakupcsek Gabriella sem úszta meg kellemetlen rajongók nélkül.

Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

Pásztor Annát meg akarták késelni


Egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel P. József az Anna and the Barbies énekesnőjét, majd nemrég egy cipőjébe rejtett késsel elment Pásztor Anna koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó az énekesnő életére tör, de szerencsére sikerült elkapni a férfit. Azóta előzetes letartóztatásban van. Egyelőre zaklatással tudták megvádolni – amiért két évet kaphat –, de könnyen lehet, hogy megváltozik a bűncselekmény minősítése. Azért bonyolult az ügy, mert azelőtt sikerült elfogni a férfit, hogy ténylegesen megtámadta volna az énekesnőt. Úgy tudjuk, a férfi elismerte, hogy valóban ő írta a leveleket, de azt tagadja, hogy meg akarta volna ölni az énekesnőt. Állítása szerint csak azért volt nála a kés, mert azzal szokott enni. Korábban Anna párja próbálta jobb belátásra bírni, de az egyáltalán nem hatott. Annát azonban kemény fából faragták:

– Ez az ember, ha kiengedik, és szeretne még „szkanderozni” velem, nyugodtan jöjjön, várom! De nem az én kezem fog eltörni az este végén, ez egy fenyegetés. Ha gengszter akar lenni, akkor tudok én is gengszter lenni. Nem vagyok annyira jó kislány, amennyire a képek alapján látszik – mondta Anna.


Szeles Mónika
Fotó: Mészáros Diána

Megúszta Szeles támadója

1993-ban borzasztó kegyetlenség híre rengette meg a sportvilágot. A 19 éves Szeles Mónika teniszcsillag a hamburgi torna negyeddöntőjében vezetett Magdalena Maleeva ellen, és éppen pihenni akart a pálya szélén, amikor Günther Parche több ezer ember szeme láttára hátba szúrta egy 20 centis késsel.

Az őrült férfi nagy kedvencét, Steffi Grafot akarta így előnybe hozni, mert Mónika volt akkor a világelső. Sajnos a férfi terve sikerült, hiszen bár Szeles a történtek után is kivételes sportoló maradt, sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha nem történik ez a támadás. A vajdasági magyar sportoló hiába tért vissza 1995-ben, már nem volt ugyanaz, mint előtte. Ráadásul sok nemtelen támadás is érte, hol állítólagos súlyfeleslege miatt kritizálták, hol azért, mert hangosan nyögött szerva közben.

Az elkövető pedig megúszta, mert mentálisan sérültnek nyilvánították, és egy percet sem kellett börtönben töltenie. Stroke-ja után most egy otthonban kezelik. A még mindig csak 44 éves Szeles Mónikát mindenhová testőrök kísérik.

Király Viktor Fotó: Lokál

Megrongálták Király Viktor autóját

Király Viktor évekkel ezelőtt találkozott legfurcsább rajongójával, aki óriási kárt okozott neki. Hajnalban csöngetett be hozzá, majd megrongálta az autóját.

– Hajnali négy óra körül valaki becsöngetett hozzám. Láttam őt rengeteg koncertemen, nem ismertem ugyan személyesen, de igyekeztem kedves maradni, és megkérdeztem, mit szeretne. Azt mondta, csak autogramot akar kérni. Amikor meghallottam, mit akar, felment bennem a pumpa. Megkérdeztem tőle, hogy erre hajnali négykor a lakásomnál mégis mi szükség van, és egyáltalán hogy gondolja. Amikor az illető látta, hogy mérges lettem, ő is éktelen dühbe gurult.

Kikapta a kezemből a fotókat, és elszaladt. Kinéztem az ablakon, hogy tényleg elment-e, és abban a pillanatban láttam, hogy egy hatalmas követ dob az autóm ablakának, amely betört – mesélte az elképesztő történetet Viktor, aki hosszas gondolkodás után úgy döntött, nem tesz feljelentést, az autóablakot is saját maga csináltatta meg.

Baby Gabi (Fotó: Máté Krisztián)

„Ecetes ubi” zaklatta Baby Gabit

Baby Gabi énekesnőt e-mailben zaklatta egy férfi, aki „Ecetes ubi” néven írogatott neki mocskos üzeneteket.

– Az üzenetei eleinte olyanok voltak, mint a többi rajongói levél, válaszoltam is rájuk. Azután írt egy verset, amely már kicsit durvább volt. Azonnal kitöröltem. Azt hittem, ezzel vége, de megérkezett az első igazán durva levél. Amikor azt olvastam, hogy mikor milyen ruha volt rajtam és merre jártam, tudtam, mindenhová követ. Szörnyű érzés volt. A rendőrséghez fordultam. Ezt neki is megírtam, erre még jobban bedurvult. Barátok kísértek haza, és mindig megvárták, amíg felérek a lakásba. Szerencsére egyik pillanatról a másikra megszűntek a fenyegetések – mesélte korábban Gabi.

Várkonyit követték, Bochkort ócsárolták

Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor sem úszta meg zaklatás nélkül. A műsorvezetőt egy udvarló a munkahelyén és mobilon zaklatta. A rádiósnak pedig volt, aki pucér képet küldött, és miután ő nem viszonozta a rajongást, a nő bosszúból azt híresztelte a sajtónak, hogy Gábor rossz apa, aki nem gondoskodik a családjáról. A pár feljelentést tett a rendőrségen. Bochkornak egyébként kijutott a megszállott rajongókból: volt, aki azt gondolta, hogy kódolt üzeneteket küldenek neki a műsorban, ezért követte a rádióst egy szállodába, és számon kérte rajta az „üzenetküldést”.

Várkonyi Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

 

Jakupcseknek a nappalijába törtek be

Jakupcsek Gabriellát évekig zaklatta egy pszichiátrián kezelt férfi. Erről korábban a #Bochkor című műsorban beszélt. Egyik alkalommal a zaklató az egykori műsorvezető házába is bejutott, ahonnan végül Jakupcsek lökdöste ki.

Jakupcsek Gabriella /Fotó: Mészáros Diána

– Majdnem egy évig írogatott. Hosszú, ötoldalas gusztustalan leveleket küldött, amelyeknek egyre durvább és agresszívabb volt a tartalma. (…) A gyerek egyszer nyitva hagyta az ajtót. Jöttem ki a lakás egyik részéből, ő meg ott állt a nappaliban, ahol a gyerekek játszottak. Olyan dermesztő volt, és annyira megijedtem, hogy elkezdtem kilökdösni az ajtón – idézte fel a halálra rémült tévés, akinek bejelentésére a rendőrség annyit mondott, ha legközelebb ott jár a zaklató, tartsa ott, amíg a helyszínre nem érkeznek.

Kozsót szex közben lesték meg

A Szomorú Szamuráj szerint addig nincs gond a rajongók szeretetével, amíg szívecskéket rajzolnak a kocsira, de van egy határ, amelyet nála is átléptek.

Kozso /Fotó: Cser Dani

– Amikor azt veszed észre, hogy szeretkezel a barátnőddel, és beordibálnak a házba a fáról, hogy „jól csinálod, nyomjad!”, az azért infarktusközeli állapotba sodorja az embert. (…) Amikor a rendőrséghez fordultam, attól féltem, hogy egyszer belém szúrja a kést, vagy elém áll, és azt mondja, „Ha nem vagy az enyém, senkié ne legyél”, és elvágja a torkomat – mesélte korábban Kozso.

Vastag Csabát szétszedik a nők

Vastag Csaba énekesért egyszerűen odavannak a nők. Azzal még nem is lenne baj, ha csak álmodoznának róla, de vannak, akik túl messzire mennek. Egy rajongója azt képzelte, hogy Csaba az ő barátja, leveleiben „kedvesemnek” szólította, és úgy tett, mintha együtt járnának. Az énekes kezdetben próbálta kedvesen fogadni a rajongást, de egy idő után már tartott tőle, főleg miután a lány követte, és meglepődött, amikor egy koncert után Csaba nem csókkal köszöntötte. Később négy nőt kellett kitiltani a koncertjeiről, akik túlzásba vitték az énekes imádatát.

Vastag Csaba /Fotó: Lokál

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.