EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,04 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb IV.kerület

Ingyenes dzsúdós próbaedzés gyerekeknek!

A Honvéd kis dzsúdósai a földharcot is sokat gyakorolják (Fotó: Keresztesi Balázs)

A dzsúdó azáltal, hogy megerősít, önvédelemre oktat, magabiztossá és öntudatossá tesz! Japán hagyományaiból adódóan fegyelemre, kitartásra, tiszteletre nevel.

És ezt most bárki kipróbálhatja. A szomszédos, XIII. kerületben működő Budapesti Honvédnál az iskolaidőben zajló tanfolyamokra több mint hetven gyermek jár, de akiben van egy kis akarat és küzdőszelem, az a versenyzői csoportokhoz is csatlakozhat, ahol hat korosztályban (diák 1, 2, 3, ifi, serdülő és junior) hatvannál is többen vannak. Az egyesület megújult, Tüzér utcai  létesítményében augusztus 27. és 31. között napközis tábort szerveznek, ahol 28-án és 30-án 15 órától 5–10 éves kezdő gyermekeket várnak ingyenes próbaedzésekre. Mert bárkiből lehet sikeres Honvéd-dzsúdós!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.