EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Budapest III.kerület

Ingyenes jazznyár a Pódiumban

A Pódium Közösségi és Gasztrotér 2014 nyarán nyitott. Az elmúlt négy évben a közösségi és kulturális élet egyik központja lett, ahol minden nyáron ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket.

SONY DSC

A programok a nyár hátralévő részében tovább bővültek, miután a Pódium vezetői együttműködési megállapodást kötöttek a belvárosi Budapest Jazz Clubbal, amelynek értelmében Óbuda egyik legkedveltebb teraszán számos, a világon ismert magyar művész ad ingyenes koncertet. Augusztus 11-én például zongoristatalálkozót tartanak, míg augusztus 18-án a Valami Swing, augusztus 25-én a Jambalaya Light, szeptember 1-jén a Bujdosó Trió lép fel. Szeptembert 8-án aztán A Dal 2016 felfedezettje, az Eurovíziós Dalfesztiválon is járt Petruska szólóestjén szórakozhatnak a résztvevők, a nyár zárókoncertjén, szeptember 15-én pedig a Fekete–Tomor–Móré Blues Trió lép fel.


De nem csak a Pódiumban rendeznek ingyenes koncerteket, hiszen mint azt megtudtuk, a Pódium együttműködő partnere, a Budapest Jazz Club ingyenes koncertlátogatási lehetőséget biztosító vouchert ajánlott fel minden 5000 forint feletti, a Pódiumban történő fogyasztás számlája mellé. Így egész nyáron színes programok várják a vendégeket a Pódium és a Budapest Jazz Club jóvoltából.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.