EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XV.kerület

Ingyenes képzéseket indít a kerületi suli

Könyvelői végzettséget is lehet szerezni

Az Árendás köz 8. alatt található Budapesti Gépészeti SzC Bethlen Gábor Szakgimnáziuma ingyenes képzéseket indít szeptembertől.

A jelentkezők vállalkozási mérlegképes könyvelői, logisztikai és szállítmányozási ügyintézői és pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ-s végzettséget szerezhetnek. A képzések korhatár nélkül, első és második szakképesítés megszerzése esetén is ingyenesek, a hallgatók diákigazolványt is kapnak. Jelentkezni elektronikusan, a bethlenszki.hu oldalon található online felületen keresztül lehet. Információ a [email protected] e-mail-címen, a 418-2040-es telefonszámon vagy személyesen, az iskolában kérhető!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.