EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Ismét eljegyezték Mádai Vivient

Júliusban díjazták a világ legkiválóbb gourmet ételeit és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermét. A magyar Avalon Ristorante étterem két kategóriában is a legjobbnak bizonyult. A két díjnyertes séf pedig Mádai Vivient is megfőzte.

Magyarországon található Közép-Európa legjobb olasz étterme. A két magyar séf, Szepesi Gábor és Albók Gyula még a rómaiakat is maguk mögé utasították. Az Észak-Írországban rendezett versenyen, 84 díjat osztottak, ebből mi magyarok kettőt hozhattunk haza. Az egyik az olasz konyha, a másik az étterem design kategória volt, melyekben tarolt a két séf.


A napokban mindketten a Mokka vendégei voltak, Mádai Vivien pedig azonnal feltalálta magát köztük, és beállt nekik segíteni a konyhába. Kevert, vágott, tálalt és tépett, amit csak a séfek kértek tőle. A főzés hevében pedig egy lánykérés is történt, Gábor egy tésztagyűrűvel megkérte Vivient, aki boldogan mondott igent a finom olasz ízekre. – Minden ami étel, igen – mondta Vivi és elfogadta a tésztagyűrűt, aminek minden bizonnyal nem csupán megkapó formája, de nagyon finom illata és íze is volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.