EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Ismét eljegyezték Mádai Vivient

Júliusban díjazták a világ legkiválóbb gourmet ételeit és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermét. A magyar Avalon Ristorante étterem két kategóriában is a legjobbnak bizonyult. A két díjnyertes séf pedig Mádai Vivient is megfőzte.

Magyarországon található Közép-Európa legjobb olasz étterme. A két magyar séf, Szepesi Gábor és Albók Gyula még a rómaiakat is maguk mögé utasították. Az Észak-Írországban rendezett versenyen, 84 díjat osztottak, ebből mi magyarok kettőt hozhattunk haza. Az egyik az olasz konyha, a másik az étterem design kategória volt, melyekben tarolt a két séf.


A napokban mindketten a Mokka vendégei voltak, Mádai Vivien pedig azonnal feltalálta magát köztük, és beállt nekik segíteni a konyhába. Kevert, vágott, tálalt és tépett, amit csak a séfek kértek tőle. A főzés hevében pedig egy lánykérés is történt, Gábor egy tésztagyűrűvel megkérte Vivient, aki boldogan mondott igent a finom olasz ízekre. – Minden ami étel, igen – mondta Vivi és elfogadta a tésztagyűrűt, aminek minden bizonnyal nem csupán megkapó formája, de nagyon finom illata és íze is volt.

Kapcsolódó Cikkek