2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Szolnok

Ismét tarolt a Séf Randevú!

Rengetegen voltak kíváncsiak az idén negyedik alkalommal megrendezett gasztrofesztiválra, amely Szolnok szívében, a Hild téren várta az éhes vendégeket. A rendezvényen hét séf készült ínycsiklandó fogásokkal, hogy elkápráztassa a résztvevőket.

A Séf Randevún két sztárséf is tiszteletét tette: a TV Paprikából is ismert Bede Róbert mesterszakács, illetve a Konyhafőnökben szereplő vadétel-specialista Vári Dávid, aki azt mutatta meg az éhes vendégseregnek, hogyan készül a vadraguleves és a rozmaringos, fehérboros vaddisznó hosszúkarajjal, laskagombás rizottóval és grillezett cikóriával. Munkájukat Molnár Bence junior séf, a 2017-es Konyhafőnök 2. helyezettje segítette, aki egy igazi ínyencséget, lazactatárt készített formázott pirítóssal. A még általános iskolában tanuló fiú egy párizsi utat, illetve főzőtanfolyamot nyert a tévéműsorban.


Bede Róbert mesterszakács és Molnár Bence junior séf látványos főzőshowt tartottak
Fotó: Bugány János

A hétvégén összesen hét séf húsz ételkülönlegességét lehetett megkóstolni, amelyek mellé a Naár Családi Pince és Szőlőbirtok kínált tokaj-hegyaljai borokat, a Sörárium pedig kézműves és gyümölcsös söröket, de azok sem maradtak szomjasak, akik koktélokra vagy pálinkára vágytak. A finomabbnál finomabb ételek után természetesen desszerttel is meg lehetett koronázni a lakomát.

Bede Róbert mesterszakács és Molnár Bence junior séf
Fotó: Bugány János

A séfek mellett bemutatkozott az Agóra Bisztró, a Liliomfi Étterem, a Pronto Étterem és Pizzéria, a Sörárium, a Fragola Kézműves Fagylaltozó, a szajoli Convoy City Étterem, a berettyóújfalui Szász Tanya, a Sunrise Cocktail Bar és a Karcagi Birkafőzők Egyesülete is.


Vári Dávid, a Séf Randevú egyik sztárséfje vadételeivel nyűgözte le a nagyérdeműt
Fotó: Bugány János

Fotó: Bugány János

Fotó: Bugány János

Fotó: Bugány János

Molnár Bence junior séf
Fotó: Bugány János

Kapcsolódó Cikkek