2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Veszprém

Ismét tereprali-világkupa Veszprémben

Az Óváros térről rajtolt a futam (fotó: Domján Attila)

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Hungarian Baja tereprali-világkupafutamot Veszprémben és környékén, a megmérettetésen Dakar-győztesek is részt vettek. A futam rajtceremóniáját és díjátadóját a veszprémi Óváros téren rendezték meg. A viadal egy 23 kilométeres, majd egy 180 kilométeres pályán zajlott. Az autósok között Joan ‘Nani’ Roma nyert. A motorosoknál a futamot a szlovák Stefan Svitko nyerte, a világkupa-sorozat bajnokává azonban az  egyesült arab emírségekbeli Mohamed al-Balusit avatták.

Veszprém környéke ismét motorzúgástól volt hangos (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.