2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Ismét tereprali-világkupa Veszprémben

Az Óváros térről rajtolt a futam (fotó: Domján Attila)

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Hungarian Baja tereprali-világkupafutamot Veszprémben és környékén, a megmérettetésen Dakar-győztesek is részt vettek. A futam rajtceremóniáját és díjátadóját a veszprémi Óváros téren rendezték meg. A viadal egy 23 kilométeres, majd egy 180 kilométeres pályán zajlott. Az autósok között Joan ‘Nani’ Roma nyert. A motorosoknál a futamot a szlovák Stefan Svitko nyerte, a világkupa-sorozat bajnokává azonban az  egyesült arab emírségekbeli Mohamed al-Balusit avatták.

Veszprém környéke ismét motorzúgástól volt hangos (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.