EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

Isten éltesse sokáig, Lujzi néni!

Nemrégiben 95. születésnapja alkalmából köszöntötte a városvezetés a hetényegyházi Sipka Mihályné Lujzi nénit. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester emléklapot és ajándékcsomagot adott át a szépkorú hölgynek, Molnár Pál, a városrész képviselője pedig egy virágcsokorral kedveskedett az ünnepeltnek.

Lujzi néni betartja az orvos tanácsát, és mindennap iszik egy kis vörösbort. Két gyermekétől négy unokája született, és három dédunokának örülhet. Az idős hölgy szerint a hosszú élet titka, hogy nyugalomban kell élni, jó társat választani magunk mellé, és mindig összetartani a családot. Képünkön Lujzi néni látható Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterrel.

95 éves Sipka Mihályné köszöntése Molnár Pál képviselővel és Szeberényi Gyula Tamás alpolgrámesterrel

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.