EUR: 321,52 Ft
CHF: 281,83 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

James Bond Goldfinger-beli autóját újra megépíti az Aston Martin

James Bond Goldfinger-beli autóját újra megépíti és eladásra kínálja az Aston Martin: összesen 28 darab DB5 típusú járművet készítenek.

A vállalat tájékoztatása szerint a különleges Bond-felszereléssel ellátott első autókat 2020-ban vehetik át tulajdonosaik. A készülő 28 autóból 25 még eladó. Áruk adó nélkül 2,75 millió font (975 millió forint).

A DB5-ös először a Goldfinger című 1964-es James Bond epizódban jelent meg a filmvásznon, ez a legnépszerűbb Bond-autó.

Az autó különlegességeit a Bond-filmek speciális effektjeiért felelős szakértőkkel együttműködve dolgozták ki. Az autó rendelkezik például forgó rendszámtáblával, rejtett géppisztolyokkal azonban nem szerelik fel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.