EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Játék fegyverekre cserélték a zsaruk gépkarabélyait

Akkora blamázs talán még soha nem történt a paraguayi rendőrség történetében, mint ami a napokban.

Történt ugyanis, hogy eddig ismeretlen elkövetők a rendőrőrs fegyverraktárából kirámolták az összes 42 FN FAL típusú gépkarabélyt és a megüresedett állványokat játék fegyverekkel töltötték fel. Az egyenruhásoknak csak akkor tűnt fel az átverés, amikor saját lőfegyvereik köszöntek vissza a feketepiacon 10 ezer dolláros, közel 3 millió forintos áron. A tetteseket még keresik, a raktár vezetőjét kirúgták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.

 • Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak vasárnap Szlovéniában; elemzők szerint kevesebb mint fél évvel az általános választások után a szavazás képet adhat a belpolitikai hangulat változásairól, de az eredmények valószínűleg nem fogják pontosan tükrözni az országban uralkodó politikai légkört.

 • Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Nem biztos, hogy meglesz a brit parlamentben a Brexitről szóló EU-brit megállapodás elfogadásához szükséges többség, akkor pedig választás vagy népszavazás jöhet – erről beszélt Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.