2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Jennifer Lopez esküvőhelyszínt keres

Jennifer Lopez és szerelme, Alex Rodriguez Caprin nyaralnak. Alex és az énekesnő másfél éve alkotnak egy párt, nemrég összeköltöztek, és úgy tűnik, minden remekül működik köztük. Az álompárról az a hír járja, hogy éppen helyszínt keresnek közelgő menyegzőjükhöz. Ismerőseik szerint ugyanis Alex megkérte JLo kezét, aki örömmel mondott igent, ám ezt nem akarták nagy dobra verni. A pár állítólag az olasz tengerpart után a francia Riviérára utazik.

Fotó: instagram

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!