EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Pécs

Jó ügyért versenyeztek

Gokartba ült a világ egyik legjobb túraautósa, Michelisz Norbert, akivel a pécsiek is versenyezhettek. A közönségtalálkozóval egybekötött száguldásnak jótékonysági célja is volt. A versenyen befolyt összeget a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány koraszülöttmentő szolgálatának ajánlották fel, akik diagnosztikai eszközt vásárolnak majd a támogatásból. Az augusztus 11-én megrendezett jótékonysági gokartversenyen a látogatók emellett megnézhették a M1RA kamionját, valamint a TCR Európa-kupában szereplő Hyundai i30 N TCR versenyautóját, és fényképezkedhettek a csapat által nyert kupákkal. A jótékonysági akciót idén először, hagyományteremtő céllal szervezték meg a tüskésréti Kart Arénában.

Az Európa-kupa- és többszörös világbajnoki futamgyőztes Michelisz a jótékonysági versenyen ünnepelte 34. születésnapját. Kezében az egyik ajándéka (Fotó: Michelisz Norbert facebook)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.