EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,24 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Pécs

Jó ügyért versenyeztek

Gokartba ült a világ egyik legjobb túraautósa, Michelisz Norbert, akivel a pécsiek is versenyezhettek. A közönségtalálkozóval egybekötött száguldásnak jótékonysági célja is volt. A versenyen befolyt összeget a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány koraszülöttmentő szolgálatának ajánlották fel, akik diagnosztikai eszközt vásárolnak majd a támogatásból. Az augusztus 11-én megrendezett jótékonysági gokartversenyen a látogatók emellett megnézhették a M1RA kamionját, valamint a TCR Európa-kupában szereplő Hyundai i30 N TCR versenyautóját, és fényképezkedhettek a csapat által nyert kupákkal. A jótékonysági akciót idén először, hagyományteremtő céllal szervezték meg a tüskésréti Kart Arénában.

Az Európa-kupa- és többszörös világbajnoki futamgyőztes Michelisz a jótékonysági versenyen ünnepelte 34. születésnapját. Kezében az egyik ajándéka (Fotó: Michelisz Norbert facebook)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.