EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Jöhet a baba Weisz Fanniéknál

Weisz Fanni édesanyja először a Lokálnak mesélt arról, hogy lányával olyannyira megromlott a kapcsolata, hogy még a másfél héttel ezelőtti esküvőre sem kapott meghívót. Ennek ellenére a modell szerint remekül sikerült a nagy nap, párjával, Hajmásy Péterrel pedig már a családalapításon gondolkoznak.

„Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha a jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig az volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült, mindenki imádta” – mesélte a Blikknek Fanni, aki édesanyja, Ágnes elmondása szerint szinte minden kapcsolatot megszakított vele az elmúlt időszakban.


– Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ez alatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni, hiába kértem, nem szóltak neki, hogy ott vagyok. Közölték, hogy álljak be a rajongók sorába és várjak. Ott is csak pillantásokkal kommunikáltunk. Korábban a közösségi oldalon és SMS-ben írtunk egymásnak, de közel egy éve ez is megszűnt – nyilatkozta lapunknak korábban Ágnes, aki elképzelhető, hogy hamarosan nagymama lesz, hisz Fanni és Péter már a közös babát tervezik.

„Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban. A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnék majd adni, hogy boldogok legyenek az életben” – árulta el a modell.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.