EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,32 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Jöhet a baba Weisz Fanniéknál

Weisz Fanni édesanyja először a Lokálnak mesélt arról, hogy lányával olyannyira megromlott a kapcsolata, hogy még a másfél héttel ezelőtti esküvőre sem kapott meghívót. Ennek ellenére a modell szerint remekül sikerült a nagy nap, párjával, Hajmásy Péterrel pedig már a családalapításon gondolkoznak.

„Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha a jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig az volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült, mindenki imádta” – mesélte a Blikknek Fanni, aki édesanyja, Ágnes elmondása szerint szinte minden kapcsolatot megszakított vele az elmúlt időszakban.


– Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ez alatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni, hiába kértem, nem szóltak neki, hogy ott vagyok. Közölték, hogy álljak be a rajongók sorába és várjak. Ott is csak pillantásokkal kommunikáltunk. Korábban a közösségi oldalon és SMS-ben írtunk egymásnak, de közel egy éve ez is megszűnt – nyilatkozta lapunknak korábban Ágnes, aki elképzelhető, hogy hamarosan nagymama lesz, hisz Fanni és Péter már a közös babát tervezik.

„Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban. A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnék majd adni, hogy boldogok legyenek az életben” – árulta el a modell.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek