EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XIV.kerület

Jól szerepeltek a zuglóiak a parakerékpáros világbajnokságon

Barkóczi Péter, Nagymáté Sándor és edzőjük Illés Erika (Fotó: bvsc.hu)

A BVSC parakerékpárosait Barkóczi Péter, Nagymáté Sándor és edzőjük, Illés Erika képviselte az Olaszországban megrendezett parakerékpáros világbajnokságon.

Az egyenkénti indításos versenyszámban – ahol a szélsőséges időjárási körülményekkel is meg kellett küzdeni – Nagymáté Sándor kategóriájában a 19. helyezést, míg Barkóczi Péter a 28. helyezést érte el. A mezőnyversenyben Nagymáté Sándor a 20. helyen ért célba, míg Barkóczi Péter javított, és 26.-ként végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.