EUR: 325,17 Ft
CHF: 295,03 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb XIV.kerület

Jól szerepeltek a zuglóiak a parakerékpáros világbajnokságon

Barkóczi Péter, Nagymáté Sándor és edzőjük Illés Erika (Fotó: bvsc.hu)

A BVSC parakerékpárosait Barkóczi Péter, Nagymáté Sándor és edzőjük, Illés Erika képviselte az Olaszországban megrendezett parakerékpáros világbajnokságon.

Az egyenkénti indításos versenyszámban – ahol a szélsőséges időjárási körülményekkel is meg kellett küzdeni – Nagymáté Sándor kategóriájában a 19. helyezést, míg Barkóczi Péter a 28. helyezést érte el. A mezőnyversenyben Nagymáté Sándor a 20. helyen ért célba, míg Barkóczi Péter javított, és 26.-ként végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.