EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Belföld Tatabánya

Jubileumi Lovasnapok Síkvölgyön

Díjugratás, vadászhajtás és akadályhajtás, lovasíjász-bemutató és rengeteg családi program várta a lovas sportok szerelmeseit a Síkvölgyi Lovardában. Tizedik alkalommal rendezték meg a Síkvölgyi Lovasnapokat.

A program célja a családok megszólítása és a lovaglás megszerettetése a gyerekekkel. A rendezvény szervezője hangsúlyozta, természet közeli alternatívát szeretnének nyújtani a számítógépek és az internet világában. Olasz János szerint sokan visszajárnak azok közül, akik egy ilyen eseményen ismerkednek meg a lovaglással.


– Ez a két nap arról szól, hogy minél többen szeressék meg a lovakat, az állatokat, elsősorban a gyerekek közül – hangsúlyozta a lovarda tulajdonosa. –Aki még sohasem ült lóháton, az is megtalálhatja a neki tetsző bemutatókat.

A versenyeket követő lovasíjász-program is sokakat ott marasztalt a pálya mellett. A Kassai Lovasíjász Iskola tagjai, a szomódi Brázik törzs tartott bemutatót nehéz és látványos elemekkel.

A lovasnapok után lovastáborba várják az érdeklődő gyerekeket Síkvölgypusztán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Magyarország bruttó hazai termékének (GDP) előállításából a turizmus egyre nagyobb részt vállal, ezért az országnak az a gazdasági érdeke, hogy az ide irányuló turistaforgalmat folyamatosan növelje – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-vel.

 • Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  A fővárosi hőgyűrű kiépítése miatt Budapest több pontján is távhővezeték-építés és -bővítés zajlik, a beruházás célja, hogy a belső, sűrűn lakott városrészekben élők is hozzájuthassanak a távfűtéshez – közölte a Főtáv Zrt.

 • Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament – írja szerdai számában a Magyar Idők.