2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld Tatabánya

Jubileumi Lovasnapok Síkvölgyön

Díjugratás, vadászhajtás és akadályhajtás, lovasíjász-bemutató és rengeteg családi program várta a lovas sportok szerelmeseit a Síkvölgyi Lovardában. Tizedik alkalommal rendezték meg a Síkvölgyi Lovasnapokat.

A program célja a családok megszólítása és a lovaglás megszerettetése a gyerekekkel. A rendezvény szervezője hangsúlyozta, természet közeli alternatívát szeretnének nyújtani a számítógépek és az internet világában. Olasz János szerint sokan visszajárnak azok közül, akik egy ilyen eseményen ismerkednek meg a lovaglással.


– Ez a két nap arról szól, hogy minél többen szeressék meg a lovakat, az állatokat, elsősorban a gyerekek közül – hangsúlyozta a lovarda tulajdonosa. –Aki még sohasem ült lóháton, az is megtalálhatja a neki tetsző bemutatókat.

A versenyeket követő lovasíjász-program is sokakat ott marasztalt a pálya mellett. A Kassai Lovasíjász Iskola tagjai, a szomódi Brázik törzs tartott bemutatót nehéz és látványos elemekkel.

A lovasnapok után lovastáborba várják az érdeklődő gyerekeket Síkvölgypusztán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.