2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb II.kerület

Kapjuk le!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület az 5. Hidegkúti Sportparádéhoz kapcsolódóan ismét fotópályázatot hirdet.

A képeket augusztus 31-én éjfélig a [email protected] címre várják. A szervezők minden hidegkútit arra biztatnak, hogy ragadjon fényképezőgépet vagy okostelefont, és örökítse meg a pillanatot, amelyet szívesen megosztana szomszédjaival is. A fotópályázatra a Sportol a család és Az én Pesthidegkutam kategóriában várják a képeket, amelyekből szeptember 15-én kiállítást rendeznek az 5. Hidegkúti Sportparádé helyszínén, a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban.

Hidegkúti Családi Piknik
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.