2019. augusztus 23., péntek
Bence

Egyéb Nagykanizsa

Karatékák a Balatonban

A Balatonnál, sőt, a Balatonban is edzőtáboroztak a kanizsai karatékák. A nemzetközi mezőny egy hetet töltött együtt Balatonfenyvesen.

A táborban a Seigi-Do Karate Egyesület Zalaegerszeg, a Kime Shotokan Karate Egyesület Nagykanizsa és a német Yama Karate Do sportolói vettek részt. Felkészítésükben több mester, így Sensei Feszt Norbert 5. dan, Sensei Takács Krisztián 4. dan és Sensei Christian Push 3. dan is közreműködött.


A karatékák edzései komoly látványosságot is jelentettek (Fotó: Kime Shotokan Karate Egyesület)

A program meglehetősen kemény volt, hiszen napi két edzést vezényeltek a trénerek a karatékáknak, ám emellett jutott idő fürdőzésére és hajózásra is.

– A nagy meleg ismét becsalogatta a karatékákat a Balaton vizébe, így edzéseinknek nagy nézőközönsége volt – fogalmazott Sensei Feszt Norbert, a Kime Shotokan Karate Egyesület elnöke. – A vízi edzések egyébként megterhelőbbek, mint a normál tornatermi oktatások, a víz ellenállása, a nyári hőmérséklet és az extrém körülmények miatt.

A kitartó csapatból a tábor végén tízen tettek sikeres kyu övvizsgát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagyüzem a Haladásnál

    Nagyüzem a Haladásnál

    Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

  • Újraéled a legendás cukrászda

    Újraéled a legendás cukrászda

    Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.