2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Nagykanizsa

Karatékák a Balatonban

A Balatonnál, sőt, a Balatonban is edzőtáboroztak a kanizsai karatékák. A nemzetközi mezőny egy hetet töltött együtt Balatonfenyvesen.

A táborban a Seigi-Do Karate Egyesület Zalaegerszeg, a Kime Shotokan Karate Egyesület Nagykanizsa és a német Yama Karate Do sportolói vettek részt. Felkészítésükben több mester, így Sensei Feszt Norbert 5. dan, Sensei Takács Krisztián 4. dan és Sensei Christian Push 3. dan is közreműködött.


A karatékák edzései komoly látványosságot is jelentettek (Fotó: Kime Shotokan Karate Egyesület)

A program meglehetősen kemény volt, hiszen napi két edzést vezényeltek a trénerek a karatékáknak, ám emellett jutott idő fürdőzésére és hajózásra is.

– A nagy meleg ismét becsalogatta a karatékákat a Balaton vizébe, így edzéseinknek nagy nézőközönsége volt – fogalmazott Sensei Feszt Norbert, a Kime Shotokan Karate Egyesület elnöke. – A vízi edzések egyébként megterhelőbbek, mint a normál tornatermi oktatások, a víz ellenállása, a nyári hőmérséklet és az extrém körülmények miatt.

A kitartó csapatból a tábor végén tízen tettek sikeres kyu övvizsgát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.