EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Nagykanizsa

Karatékák a Balatonban

A Balatonnál, sőt, a Balatonban is edzőtáboroztak a kanizsai karatékák. A nemzetközi mezőny egy hetet töltött együtt Balatonfenyvesen.

A táborban a Seigi-Do Karate Egyesület Zalaegerszeg, a Kime Shotokan Karate Egyesület Nagykanizsa és a német Yama Karate Do sportolói vettek részt. Felkészítésükben több mester, így Sensei Feszt Norbert 5. dan, Sensei Takács Krisztián 4. dan és Sensei Christian Push 3. dan is közreműködött.


A karatékák edzései komoly látványosságot is jelentettek (Fotó: Kime Shotokan Karate Egyesület)

A program meglehetősen kemény volt, hiszen napi két edzést vezényeltek a trénerek a karatékáknak, ám emellett jutott idő fürdőzésére és hajózásra is.

– A nagy meleg ismét becsalogatta a karatékákat a Balaton vizébe, így edzéseinknek nagy nézőközönsége volt – fogalmazott Sensei Feszt Norbert, a Kime Shotokan Karate Egyesület elnöke. – A vízi edzések egyébként megterhelőbbek, mint a normál tornatermi oktatások, a víz ellenállása, a nyári hőmérséklet és az extrém körülmények miatt.

A kitartó csapatból a tábor végén tízen tettek sikeres kyu övvizsgát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.