EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Kedvezményes belépők az élményfürdőbe

Dunaújváros önkormányzata közgyűlési határozatban döntött arról, hogy kedvezményes belépődíjat biztosítanak a városlakók számára a dunaújvárosi élményfürdőbe.

Rendkívüli közgyűlést tartott a város képviselő-testülete a közelmúltban. Az eseményen egyebek mellett arról is döntés született, hogy a dunaújvárosi lakcímkártyával rendelkezők 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a dunaújvárosi élményfürdőbe.

A dunaújvárosiak 15 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe az Élményfürdőben

Az „árengedmény” év végéig, december 31-ig érvényes. A kedvezményezettek köre tehát tovább bővült a határozat értelmében, hiszen a döntéshozók azt már korábban rögzítették, hogy az élményfürdőt ingyenesen látogathatják többek között a dunaújvárosi bölcsődések, óvodások, nyugdíjasok és a dunaújvárosi intézményekben tanuló diákok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.