EUR: 323,36 Ft
CHF: 287,32 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Győr

Kelis hatalmas bulit ígér

Ahogy az már megszokott Győrben, nemzetközi sztárfellépővel búcsúzunk a nyártól. Idén az R&B énekesnőt, Kelist látja vendégül a város augusztus 24-én 21 órakor, a megszokott helyen, a Városház téren.

Az amerikai énekesnő, Kelis Rogers nevéhez olyan slágereket fűződnek, mint például a Trick me, a Milkshake és a Bossy. Húszévesen, 1999-ben Kaleidoscope című albumával robbant be a köztudatba, s lett nemzetközileg is elismert énekes. Pályája során dolgozott együtt többek között Enrique Iglesiasszal, a No Doubttal, David Guettával és Björkkel is. Sokat elmond tehetségéről és tudásáról, hogy többször is jelölték Grammy-díjra.


Kelis Rogers nemzetközi R&B sztárral zárul a 2018-as győri nyár
Fotó: Kelis Official

Már nagyon várja, hogy újra Magyarországon léphessen fel, s ennek üzenet formájában hangot is adott, amelyet a szervezők tolmácsoltak a nyárzáró hivatalos sajtótájékoztatóján.

– Gyertek minél többen, csapunk egy hatalmas bulit! – ha Kelis mondja, akkor ez így is lesz, kár lenne kihagyni. Ráadásul a fellépését követően ismét tűzijátékot láthat a közönség, a jól bevált szokás szerint a városrészekbe ingyenes buszjáratok indulnak. A biztonság kedvéért esőnapot is hirdettek, amelyet, ha szükséges, augusztus 25-én, szintén 21 órakor tartanak.


Borkai Zsolt polgármester jelentette be az idei nyárzáró szárfellépőjét
Fotó: Marcali Gábor

A sajtótájékoztatón Borkai Zsolt polgármester felidézte, már eddig is számos közösségformáló rendezvényen vagyunk túl. Ha csak a nyarat nézzük, rengetegen voltak kíváncsiak például a Győri Balett által szervezett Magyar Táncfesztiválra, a Vaskakas Bábszínház Győrkőcfesztiváljára és az idén debütált 31! – Három folyó, egy sziget elnevezésű összművészeti eseményre is.

A programfüzetben minden információ megtalálható, forgassák bátran!
Fotó: Marcali Gábor

– A koncertet ismét összefogásnak köszönhetjük – folytatta Borkai Zsolt. – Az önkormányzat mellett győri vállalkozók támogatják idén is a rendezvényt. Ez a példa is jól mutatja, hogy a város sikere annak köszönhető, hogy az itteniek újra és újra összefognak. Így van ez az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatunknál is. Szeretnénk megmutatni a kontinensnek: együtt mennyi mindenre vagyunk képesek – hangsúlyozta a polgármester. A döntésre, hogy melyik város lesz 2023-ban Európa kulturális fővárosa – Győr, Veszprém vagy Debrecen –, decemberig kell várni.

Sajtótájékoztató keretében beszéltek a nyárzáró, illetve a bornapok programjairól
Fotó: Marcali Gábor

A nyárzáró koncertet idén is a Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál keretében rendezi meg az önkormányzat. Augusztus 23-tól 26-ig 16 borvidék 61 pincészete kínálja majd a borokat a Széchenyi és a Dunakapu téren.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.