2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Kerítést bontana Szanyi kapitány

„A Magyarország déli határán húzódó kerítés valóságában és szimbolikájában egyaránt eltakarítandó. Tulajdonképpen ez a kerítés egy Auschwitz light” – jelentette ki Szanyi Tibor a horányi Duna-parton rendezett Baloldali Sziget Fesztiválon a hétvégén. Az MSZP EP-képviselője már egy éve is a kerítés lebontását szajkózta.

Tavaly szeptemberben, vagyis cirka egy éve az MSZP brüsszeli EP-képviselője, Szanyi Tibor azt mondta, már nincs szükség Magyarországon határkerítésre, mert szerinte az Európai Unió határvédelme nagyon jó. Ezért felszabdalná a kerítést, hogy a vadállatok szabadon járhassanak a határon. Észbontó ötletét most gyakorlatilag megismételte.

Úgy tűnik, a baloldali politikusok nem tanulnak, hiszen korábban is számtalan alkalommal tettek javaslatot a kerítés lebontására.Szanyi Tibor
MTI Fotó: Földi Imre

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.