2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Egyéb Pécs

Kétnapos lesz Pécsett az állatkertek éjszakája

Augusztus 31-én rendezik meg idén az állatkertek éjszakája országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi állatbemutató-hely készül változatos és izgalmas esti programokkal.

A vakáció végén, de még az iskolaidő előtt a magyarországi állatkertek kedveskedni szeretnének a családoknak, akiket idén hetedik alkalommal várnak látványetetésekkel, különleges állatok simogatójával, nem mindennapi fényekkel és az állatkertek máskor nem látható titkaival.


A Pécsi Állatkert két egymást követő éjszakán (augusztus 31. és szeptember 1.) is megrendezi a teljes programot. Mind a két nap 17 és 23 óra között tart a kavalkád, ahol lesznek éjszakai látványetetések és madarászbemutató, vezetett túrák, csillagvizsgálat, tűzzsonglőr-bemutató, retró gyerekmozi (mesés diavetítés), zenés gyermekszínház, éjszaka hangjai minikoncert (klasszikus zene), tapizoo, bátorságpróba, kincskeresés és családi kézműves-foglalkozások. Jegyek elővételben 10 százalékos kedvezménnyel a rendezvényt megelőző napig kaphatók az állatkert pénztárában. Az előzetesen belépőt váltó látogatók számára külön bejáratot biztosítanak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.