EUR: 327,80 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb XV.kerület

Kiállítás nem csak foltokból

Az idén tízéves Foltlelkes csoport kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők a Csokonai Művelődési Házban látható Ötödik kiállításon. A csoport 2008-ban alakult a XV. kerületi Csokonai Művelődési Házban. Eleinte összesen  hatan voltak, az elmúlt években viszont a csoport egyre nőtt.

Persze ez nem azt jelenti, hogy bárkit elküldenének, hiszen a klub nem zárt körű, mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné elsajátítani a patchwork kézimunka művészetét. A klub tagjai által kézzel készített, színes textilmozaikokból varrt párnahuzatok, falvédők, neszesszerek és más dísztárgyak minden korosztályt elbűvölnek, és ezt bárki megnézheti az intézmény nyitvatartásához igazodva október 14-éig.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.