EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Kifakadt az N1 TV főszerkesztője: Én annyi mindent láttam a Jobbiknál, hogy abból kijönne egy bűnügyi regény

Búcsúvideót tett közzé a jobbikos N1 TV, amiben Kisberk Szabolcs, Magyar Klára és Szilvási Péter bejelenti, hogy elhagyják a csatornát. A volt főszerkesztő Kisberk Szabolcs azonban meglepő kijelentést tett a Pesti Srácoknak, úgy fogalmazott, hogy ő már annyi mindent látott a pártnál, hogy abból kijönne egy bűnügyi regény.

Kisberk Szabolcs a PestiSrácok.hu-nak elmondta, hogy a jobbikos tévétől való távozásuknak kizárólag morális okai voltak, döntésüket azonban már a tisztújítás óta fontolgatták. A volt főszerkesztő szerint a párt már vállalhatatlanná vált, legutóbbi tisztújítását pedig az SZDSZ emlékezetes, elcsalt vezetőségi választásához hasonlította.


Kisberk azt is elárulta, hogy a véletlen műve az, hogy egy napon történt a búcsúvideó megosztása és a Hír TV-nél történő gyülekezés, ugyanis ők már egy nappal korábban beidőzítették az említett videót.

Az N1 TV volt főszerkesztője a lapnak elmondta, hogy egyelőre még nem tudják, hogy hol akarnak dolgozni a jövőben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.