EUR: 322,50 Ft
CHF: 282,84 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Nyíregyháza

Kilencmillió forint értékű cigit foglalt le a NAV

Csaknem kilencmillió forint értékű csempészett cigarettát foglalt le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – közölte a hatóság megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense az MTI-vel. Magyar Norbert közleményében azt írta, az illegális dohányárut egy kettős állampolgárságú férfinál találták meg egy észak-alföldi településen. 

Fotó: NAV

A járőröző pénzügyőrök gyanúját egy hosszasan várakozó egyterű keltette fel, a rutinellenőrzésnek induló vizsgálatnál 6500 doboz cigarettára bukkantak az autó csempészetre átalakított padlólemezében. Emellett a jármű papírjai is hamisak voltak, a forgalmi engedélybe bejegyzett alvázszám nem egyezett az alvázszámmal, és a rendszám sem az autóhoz tartozott – tette hozzá a sajtóreferens.


A pénzügyőrök az igazolatlan eredetű cigarettát és a járművet lefoglalták, orgazdaság, valamint egyedi azonosító jellel való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek az adóhivatal pénzügyi nyomozóinál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.