2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Kim negyedik gyermekét is béranya szüli meg

Bár még csak hét hónapos Kim Kardashian és Kanye West legkisebb gyermeke, Chicago, a pár máris újabb babát tervez. A Daily Mail információi szerint a sztárpár szeretne egy negyedik gyermeket, akit szintén béranya hordana ki. Az előző beültetésből származó embriót használják majd fel, így már azt is tudni, hogy Kardashian újabb babája kisfiú lesz. Kimnél az első terhessége alatt méhlepény-rendellenességet állapítottak meg, így második gyermekével már veszélyeztetett terhes volt, és mivel a házaspár mindig is négy gyermeket szeretett volna, ezért döntöttek a béranya mellett.

 Profimedia, Planet

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.