EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Kim negyedik gyermekét is béranya szüli meg

Bár még csak hét hónapos Kim Kardashian és Kanye West legkisebb gyermeke, Chicago, a pár máris újabb babát tervez. A Daily Mail információi szerint a sztárpár szeretne egy negyedik gyermeket, akit szintén béranya hordana ki. Az előző beültetésből származó embriót használják majd fel, így már azt is tudni, hogy Kardashian újabb babája kisfiú lesz. Kimnél az első terhessége alatt méhlepény-rendellenességet állapítottak meg, így második gyermekével már veszélyeztetett terhes volt, és mivel a házaspár mindig is négy gyermeket szeretett volna, ezért döntöttek a béranya mellett.

 Profimedia, Planet

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.