EUR: 326,52 Ft
CHF: 300,35 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Sport

Kinevették a szurkolók, ezért lement a pályáról egy focista

Bohózatba illő jelenetek játszódtak le kedden a Black Leopards-Orlando Pirates dél-afrikai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

A vendégeket erősítő Thamsanqa Gabuza több óriási helyzetet is kihagyott, ezért a lelátóról gunyoros megjegyzéseket és füttyszót kapott, kinevették, sőt, többen a lecserélését követelték. A 34. percben aztán az ő beadásából a hazaiak egyik játékosa öngólt rúgott, mire az ünneplő Gabuza kidobta a szurkolóknak a mezét – emiatt összekülönbözött Milutin Sredojevic vezetőedzővel -, gúnyosan megtapsolta a közönséget, a kezével cserét jelzett, és besétált az öltözőbe. Ebben még társai sem tudták megakadályozni, akik megpróbálták visszarángatni a pályára.


A bizarr mozzanatok a második félidőben folytatódtak, amikor a válogatott csatár bicegve, térdén egy hatalmas kötéssel jelent meg a játékoskijáróban, majd leült a cserepadra. A játékvezető odament hozzá, és előbb a mezlehúzásért, majd a pálya engedély nélküli elhagyásáért adott neki egy-egy sárga lapot, és kiállította. A 31 éves játékos így visszasántikált az öltözőbe.

A találkozót az Orlando nélküle is megnyerte 2-1-re.

Kapcsolódó Cikkek