EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Kirúgták, mert mindennap a munkahelye előtt fingott

Kirúgták állásából azt a floridai biztonsági őrt, aki öt hónapon át mindennap videóra vette – amit aztán feltöltött az internetre is –, hogy a munkahelye előtt egy hatalmasat szellent. A feltehetően viccesnek szánt videókért David felettesei nem rajongtak túlságosan, döntésüket azzal magyarázták, hogy a biztonsági őr túl sok időt töltött telefonja nyomkodásával. A történtek után David nem búsult, önmagához híven a hírt azonnal élő közvetítésben megosztotta követőivel közösségi oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.