2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Kislánya adott erőt Székhelyinek

Élete utolsó napjaiban is a szeretet adott erőt Székhelyi Józsefnek, aki hosszú hónapokon át küzdött, de végül  augusztus 22-én legyőzte a gyilkos kór. A színésznél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, áttéteket találtak nála, ami miatt újabb és újabb gyógykezelésre volt szüksége.

Hétéves kislányának, Sárának egyáltalán nem beszélt betegsége komolyságáról, és ahogy a Lokálnak is mondta, ő adott a legnagyobb erőt számára. „Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek” – mesélte korábban a színész.


/Fotó: Fem3

És hogy milyen ember volt Székhelyi? Fia, Márton a tragikus napon mindenkinek összefoglalta:
„Drága Publikum! Székhelyi József, mindenki Papája, Apuja, Jocója és Józsija ma fegyelemmel, végtelen türelemmel és erővel folytatott küzdelmét követően békésen, nyugalomban letette a fegyvert, mert piszkosul gyűlölt minden háborút.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.