2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Kislánya adott erőt Székhelyinek

Élete utolsó napjaiban is a szeretet adott erőt Székhelyi Józsefnek, aki hosszú hónapokon át küzdött, de végül  augusztus 22-én legyőzte a gyilkos kór. A színésznél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, áttéteket találtak nála, ami miatt újabb és újabb gyógykezelésre volt szüksége.

Hétéves kislányának, Sárának egyáltalán nem beszélt betegsége komolyságáról, és ahogy a Lokálnak is mondta, ő adott a legnagyobb erőt számára. „Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek” – mesélte korábban a színész.


/Fotó: Fem3

És hogy milyen ember volt Székhelyi? Fia, Márton a tragikus napon mindenkinek összefoglalta:
„Drága Publikum! Székhelyi József, mindenki Papája, Apuja, Jocója és Józsija ma fegyelemmel, végtelen türelemmel és erővel folytatott küzdelmét követően békésen, nyugalomban letette a fegyvert, mert piszkosul gyűlölt minden háborút.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.