EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Kislánya adott erőt Székhelyinek

Élete utolsó napjaiban is a szeretet adott erőt Székhelyi Józsefnek, aki hosszú hónapokon át küzdött, de végül  augusztus 22-én legyőzte a gyilkos kór. A színésznél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, áttéteket találtak nála, ami miatt újabb és újabb gyógykezelésre volt szüksége.

Hétéves kislányának, Sárának egyáltalán nem beszélt betegsége komolyságáról, és ahogy a Lokálnak is mondta, ő adott a legnagyobb erőt számára. „Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek” – mesélte korábban a színész.


/Fotó: Fem3

És hogy milyen ember volt Székhelyi? Fia, Márton a tragikus napon mindenkinek összefoglalta:
„Drága Publikum! Székhelyi József, mindenki Papája, Apuja, Jocója és Józsija ma fegyelemmel, végtelen türelemmel és erővel folytatott küzdelmét követően békésen, nyugalomban letette a fegyvert, mert piszkosul gyűlölt minden háborút.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.