EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,75 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Békéscsaba

Kiss András Zoltán az új igazgató

Új igazgatót neveztek ki a közelmúltban a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság élére. Kiss András Zoltán 1988. március 1-je óta hivatásos tűzoltó, tizennyolc évet töltött a tűzoltási és műszaki mentési szakterületen készenléti szolgálatban. Pályafutását Békés megyében kezdte, azóta itt látja el feladatait.

Kiss András Zoltán tűzoltó ezredes
Fotó: katasztrofavedelem.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójának javaslatára 2018. augusztus elsejei hatállyal kinevezte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójává Kiss András Zoltán tűzoltó ezredest. A békéscsabai polgármesteri hivatal dísztermében rendezett beiktatási ünnepségen jelen voltak a megye vezetői, valamint a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya, a társ- és rendvédelmi szervek vezetői, a védelmi igazgatási szervek, a szakmai szövetségek képviselői és a települési polgármesterek.


Az ünnepélyes állománygyűlésen a főigazgató további kinevezési okmányokat is átadott: Haskó György tűzoltó alezredest, megyei polgári védelmi főfelügyelőt igazgatóhelyettesi, míg Börcsök Istvánné tűzoltó alezredest, költségvetési osztályvezetőt a gazdasági igazgatóhelyettesi feladatok ellátásával bízta meg – tájékoztatott a megyei igazgatóság.

Kapcsolódó Cikkek