EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Hódmezővásárhely

Kitiltják az átmenő teherautó-forgalmat

Kitiltják az átmenő teherautó-forgalmat Hódmezővásárhely belterületéről, így a hét és fél tonnát meghaladó tömegű gépjárművek közül csak a célforgalmat lebonyolítók hajthatnak be. 

A tram-train építési munkálatai miatt útlezárások, -felbontások tapasztalhatók Hódmezővásárhely belterületén. A teljes beruházás megvalósulása jövő őszre várható, de a felbontási munkálatok természetesen nem húzódnak el addig. A kivitelező azt ígérte, hogy az Ady Endre és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcákat ősszel visszaadja a forgalomnak.


Csak a célirányú kamionforgalom hajthat be ezentúl Hódmezvásárhely belterületére

A város belterületéről azonban a közeljövőben kitiltják az átmenő kamionos forgalmat. Az önkormányzat egyeztetett a Magyar Közúttal, és várhatóan ezen a héten kihelyezik azokat a táblákat, amelyek kitiltják a 7 és fél tonnát meghaladó tömegű tehergépjárműveket a városból. Csak azok hajthatnak be, akik célirányosan Hódmezővásárhelyre jönnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.