EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Kitüntetésben részesült ifj. Tomhauser István

Tomhauser István pályafutásának sikereit sokban édesapjának köszönheti

A Testnevelési Egyetem diplomaosztó ünnepségén a Magyar Edzők Társasága elnökségének javaslatára idén is adtak át díjakat a legsikeresebb edzőknek.

Az Ormai László-díjat eddig egyetlen atlétaedző kapta meg, a világbajnok Márton Anita trénere, id. Eperjesi László, a második pedig nem más, mint a kerületi sportegyesület, az Ikarus BSE atlétika-szakosztályának vezetőedzője, ifj. Tomhauser István. Az elismerés elsősorban a dr. Baji Balázzsal végzett páratlanul sikeres közös munkának köszönhető, amelynek eddigi csúcspontja a 2017-es londoni világbajnokságon szerzett bronzérem volt.

Az ikarusatletika.hu beszámolója szerint a kitüntetett edző elmondta, pályafutásának sikereiben nagy szerepet játszott édesapja, illetve azok a sportolók, kollégák, akikkel együtt dolgozott, de a kitartó, következetes munka is hasonlóan lényeges volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.