EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Koncertjén akarta megkéselni zaklatója Pásztor Annát

Késsel akarta megtámadni egy rajongója az Anna and the Barbies énekesnőjét pénteken. A férfi a cipőjébe rejtette a fegyvert, ám a park biztonsági őrei még idejében kiszúrták a tömegben. A férfit rendőrök vitték el a helyszínről. 

Pásztor Anna szombaton az együttes Facebook-oldalán videóüzenetben számolt be a közel egy éve tartó fenyegetésekről, zaklatásokról, amelyeknek az együttes pénteki koncertjén kis híján tragédia lett a vége. A szóban forgó férfi összesen 196 oldalnyi levelet írt az énekesnőnek, többször is szerelmet vallott neki. Miután Anna letiltotta, a férfi négy álprofilról is megkereste, legutóbb pedig már a családtagjait is megfenyegette. A zaklató elküldte saját fotóját és személyi igazolványának másolatát, így arcát ismerték a zenekar és a stáb körében, ennek köszönhető, hogy felismerték a több mint ötezres tömegben.


– Körülbelül egy éve írogat arról, hogy szerelmes belém, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni. Nagyon szívesen vagyok jó kislány, de amikor a családomat és a zenekaromat fenyegetik meg, konkrétan azzal, hogy egyenként fogják őket megölni, akkor nem szeretnék kislány lenni, és nem vagyok áldozattípus – mesélte a felvételen Anna, akin látszott, hogy nagyon megviselték a történtek.– Ha ez az ember, miután kiengedik, szeretne még szkanderozni velem, nyugodtan jöjjön, várom, de nem az én kezem fog eltörni az este végén, ez egy fenyegetés – üzente. Az énekesnő – akit felhívtunk, ám telefonja nem volt elérhető – elmondta, hogy hálás a rendőrségnek és a biztonságiaknak, mert profin és körültekintően jártak el. A zenekar a helyszínen több helyen is kitette a fotót a zaklatóról, akit a biztonsági őrök végül kiszúrtak a többezres tömegben, majd átadtak a rendőrségnek.

Anna – aki mindezek ellenére profin végigénekelte a koncertet – elnézést kért a rajongóitól, amiért ezután kevesebbet fog ölelkezni velük, és a tömegbe sem fog többé beugrani.
– Előre bocsánatot kérek azoktól a rajongóktól, akik kedvesek és mindenben segítenek, és borzasztó jó viszonyban vagyunk, hogy ne haragudjanak, ha nem ugrok be többet a tömegbe. Lehet, hogy élve sokkal inkább hasznomat veszik. Bocsánat, ha a koncert utáni ölelkezésből is vissza kell venni! – sajnálkozott Pásztor Anna.


Egy évet kaphat a zaklató

A Lokál kérdésére egy jogász elmondta, hogy a férfit mindössze 72 óráig tarthatják őrizetben, azután újra szabadlábra kerül. A feljelentést követően nyomozást indítanak ellene, és amennyiben a zaklatás vádja bizonyítást nyer, az elkövető egy évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.