EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Koncertjén akarta megkéselni zaklatója Pásztor Annát

Késsel akarta megtámadni egy rajongója az Anna and the Barbies énekesnőjét pénteken. A férfi a cipőjébe rejtette a fegyvert, ám a park biztonsági őrei még idejében kiszúrták a tömegben. A férfit rendőrök vitték el a helyszínről. 

Pásztor Anna szombaton az együttes Facebook-oldalán videóüzenetben számolt be a közel egy éve tartó fenyegetésekről, zaklatásokról, amelyeknek az együttes pénteki koncertjén kis híján tragédia lett a vége. A szóban forgó férfi összesen 196 oldalnyi levelet írt az énekesnőnek, többször is szerelmet vallott neki. Miután Anna letiltotta, a férfi négy álprofilról is megkereste, legutóbb pedig már a családtagjait is megfenyegette. A zaklató elküldte saját fotóját és személyi igazolványának másolatát, így arcát ismerték a zenekar és a stáb körében, ennek köszönhető, hogy felismerték a több mint ötezres tömegben.


– Körülbelül egy éve írogat arról, hogy szerelmes belém, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni. Nagyon szívesen vagyok jó kislány, de amikor a családomat és a zenekaromat fenyegetik meg, konkrétan azzal, hogy egyenként fogják őket megölni, akkor nem szeretnék kislány lenni, és nem vagyok áldozattípus – mesélte a felvételen Anna, akin látszott, hogy nagyon megviselték a történtek.– Ha ez az ember, miután kiengedik, szeretne még szkanderozni velem, nyugodtan jöjjön, várom, de nem az én kezem fog eltörni az este végén, ez egy fenyegetés – üzente. Az énekesnő – akit felhívtunk, ám telefonja nem volt elérhető – elmondta, hogy hálás a rendőrségnek és a biztonságiaknak, mert profin és körültekintően jártak el. A zenekar a helyszínen több helyen is kitette a fotót a zaklatóról, akit a biztonsági őrök végül kiszúrtak a többezres tömegben, majd átadtak a rendőrségnek.

Anna – aki mindezek ellenére profin végigénekelte a koncertet – elnézést kért a rajongóitól, amiért ezután kevesebbet fog ölelkezni velük, és a tömegbe sem fog többé beugrani.
– Előre bocsánatot kérek azoktól a rajongóktól, akik kedvesek és mindenben segítenek, és borzasztó jó viszonyban vagyunk, hogy ne haragudjanak, ha nem ugrok be többet a tömegbe. Lehet, hogy élve sokkal inkább hasznomat veszik. Bocsánat, ha a koncert utáni ölelkezésből is vissza kell venni! – sajnálkozott Pásztor Anna.


Egy évet kaphat a zaklató

A Lokál kérdésére egy jogász elmondta, hogy a férfit mindössze 72 óráig tarthatják őrizetben, azután újra szabadlábra kerül. A feljelentést követően nyomozást indítanak ellene, és amennyiben a zaklatás vádja bizonyítást nyer, az elkövető egy évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

Kapcsolódó Cikkek