EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Nyíregyháza

Kormányablakbusz segíti az ügyintézést

Immár 294 kormányablak működik hazánkban, Nyíregyházán három. Ám most egy új, mobil ügyfélszolgálattal gazdagodott megyénk. Kormányablakbusz segíti ezentúl a kisebb településeken élőket, könnyebben lesz elérhető számukra az ügyintézés.

A jármű átadóünnepségén dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő kiemelte, hogy a kormány munkáját és törekvéseit az emberek igényei határozzák meg. Hozzátette, a közigazgatási reform, a kormányablakok hálózata is erősíti a kormány családpolitikai intézkedéseit, hiszen most már gyors és egyszerű ügyintézésre van lehetőség, így az állampolgárok több időt tölthetnek családtagjaikkal.


(Fotó: Lokál)

A rendezvényen dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy 2011  elején – akkori kormánymegbízottként – avatta fel az első nyíregyházi kormányablakot, ma pedig már egy jól működő, az állampolgárokat segítő közigazgatás működik; a rendszer hatékony és ügyfélközpontú.

Dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő beszédet mondott a jármű átadó ünnepségén (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.