2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Nyíregyháza

Kormányablakbusz segíti az ügyintézést

Immár 294 kormányablak működik hazánkban, Nyíregyházán három. Ám most egy új, mobil ügyfélszolgálattal gazdagodott megyénk. Kormányablakbusz segíti ezentúl a kisebb településeken élőket, könnyebben lesz elérhető számukra az ügyintézés.

A jármű átadóünnepségén dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő kiemelte, hogy a kormány munkáját és törekvéseit az emberek igényei határozzák meg. Hozzátette, a közigazgatási reform, a kormányablakok hálózata is erősíti a kormány családpolitikai intézkedéseit, hiszen most már gyors és egyszerű ügyintézésre van lehetőség, így az állampolgárok több időt tölthetnek családtagjaikkal.


(Fotó: Lokál)

A rendezvényen dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy 2011  elején – akkori kormánymegbízottként – avatta fel az első nyíregyházi kormányablakot, ma pedig már egy jól működő, az állampolgárokat segítő közigazgatás működik; a rendszer hatékony és ügyfélközpontú.

Dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő beszédet mondott a jármű átadó ünnepségén (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.