EUR: 322,10 Ft
CHF: 285,31 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Ózd

Közösségerősítés a kertvárosban

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mogyorósvölgyi Napot, amely a kertvárosi településrész egyik meghatározó közösségi eseménye. Az utcabeliek által szervezett összejövetel idősebbeknek és fiataloknak egyaránt jó kikapcsolódási lehetőséget nyújtott.

A délelőtti órákban közösen főztek, a konyhasátornál minden érdeklődőt szeretettel vártak egy tál bográcsgulyásra. A gyerekeknek egész napos programot szerveztek, ahol különböző játékokkal játszhattak, majd lovaglási lehetőséget is biztosítottak számukra. A délutáni tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára, majd késő estig tartó ünneplés következett. A városrészben élő dr. Csuzda Gábor, a Fidelitas ózdi elnöke is részt vett a szervezésben, aki a rendezvényt követően elmondta, örömmel tölt el, hogy a Mogyorósvölgyi Napnak már hagyománya van és ebben az évben is sikerült  megrendezni. Jó volt látni, hogy egyre több embert vonz, ezzel is erősítve ezt a jó helyi közösséget.


Fotó: Lokál
A főzőverseny mellett a völgyben élők barátságának erősítése is fontos szempont volt

Fotó: Lokál
A városrész Ózdon még biztonságos területnek számít

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.