EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Ózd

Közösségerősítés a kertvárosban

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mogyorósvölgyi Napot, amely a kertvárosi településrész egyik meghatározó közösségi eseménye. Az utcabeliek által szervezett összejövetel idősebbeknek és fiataloknak egyaránt jó kikapcsolódási lehetőséget nyújtott.

A délelőtti órákban közösen főztek, a konyhasátornál minden érdeklődőt szeretettel vártak egy tál bográcsgulyásra. A gyerekeknek egész napos programot szerveztek, ahol különböző játékokkal játszhattak, majd lovaglási lehetőséget is biztosítottak számukra. A délutáni tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára, majd késő estig tartó ünneplés következett. A városrészben élő dr. Csuzda Gábor, a Fidelitas ózdi elnöke is részt vett a szervezésben, aki a rendezvényt követően elmondta, örömmel tölt el, hogy a Mogyorósvölgyi Napnak már hagyománya van és ebben az évben is sikerült  megrendezni. Jó volt látni, hogy egyre több embert vonz, ezzel is erősítve ezt a jó helyi közösséget.


Fotó: Lokál
A főzőverseny mellett a völgyben élők barátságának erősítése is fontos szempont volt

Fotó: Lokál
A városrész Ózdon még biztonságos területnek számít

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.