EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Ózd

Közösségerősítés a kertvárosban

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mogyorósvölgyi Napot, amely a kertvárosi településrész egyik meghatározó közösségi eseménye. Az utcabeliek által szervezett összejövetel idősebbeknek és fiataloknak egyaránt jó kikapcsolódási lehetőséget nyújtott.

A délelőtti órákban közösen főztek, a konyhasátornál minden érdeklődőt szeretettel vártak egy tál bográcsgulyásra. A gyerekeknek egész napos programot szerveztek, ahol különböző játékokkal játszhattak, majd lovaglási lehetőséget is biztosítottak számukra. A délutáni tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára, majd késő estig tartó ünneplés következett. A városrészben élő dr. Csuzda Gábor, a Fidelitas ózdi elnöke is részt vett a szervezésben, aki a rendezvényt követően elmondta, örömmel tölt el, hogy a Mogyorósvölgyi Napnak már hagyománya van és ebben az évben is sikerült  megrendezni. Jó volt látni, hogy egyre több embert vonz, ezzel is erősítve ezt a jó helyi közösséget.


Fotó: Lokál
A főzőverseny mellett a völgyben élők barátságának erősítése is fontos szempont volt

Fotó: Lokál
A városrész Ózdon még biztonságos területnek számít

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.