2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Kulcsár Edina várandósan is kívánatos párja szemében

Kulcsár Edina őszintén vallott a várandóssággal kapcsolatos tabukról. Mint mondja, nem volt könnyű megbarátkoznia a hirtelen felszaladt kilókkal, ráadásul a babavárás alatti szeretkezés is okozott némi problémát. A kisebb válságokon párja, Csuti segítette át.

fotó: instagram

Hamarosan világra jön Kulcsár Edina kisfia, Medox, akinek érkezését az egykori szépségkirálynő élete eddigi legnagyobb ajándékának tekint. A várandósság csodája mellett azonban Edinának okozott némi fejtörést, hogy pluszkilók szaladtak fel rá. – Bevallom, nem volt könnyű megbarátkozni azzal a ténnyel, hogy egy időre kiesek a formámból. Nem a látható pocakra gondolok, azt már imádom, hanem amikor még nem látszik a terhesség, csak a pluszkilók. Modell voltam, szépségkirálynő, így mindig ügyeltem a külsőmre, mert hízásra hajlamos vagyok, most azonban hirtelen szaladtak fel rám a kilók – vallotta be Edina, akit ezen az időszakon a párja lendített át. – Olykor panaszkodtam Csutinak, hogy kezdek nem tetszeni magamnak, de mindig megnyugtatott, hogy csinos vagyok, és neki nagyon tetszem. Szerintem nagyon fontos, hogy egy kismama rendszeresen kapjon bókokat a párjától. Most pedig már egyenesen imádom a pocakomat, sőt hiányozni is fog, mert teljesen hozzászoktam. Érzem, ha Medox csuklik, ha mocorog, teljesen összenőttünk – lelkendezett Edina, aki nemcsak a pluszkilókról, de a tabunak számító intim együttlétekről is elmondta a véleményét. Szerinte sokan épp ebben az időszakban távolodnak el a párjuktól, ami a családra nézve akár végzetes is lehet. – Bevallom, picit én is féltem attól, hogy nem leszek kívánatos ebben az állapotban, főleg amikor elkezdett növekedni a pocakom. Nem magam, inkább Csuti miatt izgultam, de szerencsére nagyon odafigyel rám és arra, hogy a várandósság alatt is minden pillanatban érzéki és szép nőnek érezhessem magam. Nekem pedig nőként megnyugtató visszaigazolás és megerősítés, hogy ebben az állapotban is kívánatos vagyok.


fotó: instagram

Az egykori szépségirálynőnek apa nélkül kellett felnőnie, éppen ezért áldásként éli meg, hogy kisfia születik, hiszen így nem egy, hanem egyenesen két számára tökéletes férfi mellett élhet. – Csuti olyan férfi, akiben tudom, hogy mindig bízhatok, és biztonságban leszünk mellette. Közös bennünk, hogy az ő életében sem igazán volt jelen az édesapja, noha ők tartják a kapcsolatot. Ahogy engem, őt is az édesanyja és a nagyszülei nevelték. Nagyon családcentrikus, és tudom, hogy imádni fogja Medoxot, óvni-védeni fogja mindentől. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz a világ legjobb apukája.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek