EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Kutyája miatt jelentették fel Kendall Jennert

Kendall Jennert feljelentették, mert az egyik dobermannja rátámadt egy kislányra. A sztár egy barátjával és házi kedvencével ült be egy étterembe ebédelni. A szomszéd asztalnál ülő kislány később elment a kutya mellett, mire az rátámadt és többször megharapta. A gyermek édesanyja próbálta szépen megbeszélni a történteket, de Jenner nem foglalkozott az esettel. Az anyuka, miután kórházba vitte lányát, feljelentést tett Kendall ellen, akit a rendőrség az otthonában ki is hallgatott az esetről.

Profimedia, Splash

fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.