EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Budapest XV.kerület

László Tamás: Nem fogunk a Hős utcából senkit „betelepíteni” a kerületbe!

László Tamás cáfolja ellenfele, Németh Angéla hamis híreszteléseit

Németh Angéla kerületi polgármesterjelölt egy korábbi interjújában arra céloz, hogy a X. kerületben társadalmilag és gazdaságilag fenntarthatatlan Hős utca házainak bontása után az ott élőket a XV. kerületbe akarják „telepíteni” és ezt László Tamásnak kell majd végrehajtania. A Fidesz–KDNP jelöltje ezt lapunknak kategorikusan cáfolta.

– Először is leszögezem, hogy nincs olyan kormányzati szándék, hogy bárkit be kell „telepíteni” a kerületbe! Másodszor fontos rámutatni, hogy a kerület lakosságának társadalmi összetétele – főként Újpalotán – az elmúlt években sajnos jelentősen romlott. Egyrészt azért, mert a baloldali kerületvezetés mindenkinek baráti alapon juttat önkormányzati lakást, másrészt azért, mert a kerület elmaradott volta, a fejlesztés és gondozás hiánya elértékteleníti az itteni ingatlanokat, így a legolcsóbbak között van az újpalotai panel a budapesti ingatlanok között – mondta László Tamás, aki hozzátette, ha ezt a folyamatot nem állítják meg, kerületünk egyre jobban lezüllik.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.