2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Lea filmezés helyett vetkőzik

Lea Michele eddig színésznőként volt ismert, ám manapság a kamera előtt inkább hiányos öltözetben pózol, mintsem karaktert alakít. A hírnevet a Glee – Sztárok leszünk sorozat hozta meg neki, majd musicalekben láthattuk néhányszor. Lea az utóbbi években nem jutott nagy szerepekhez, így szakmát váltott, és inkább kerek domborulataival és kifogástalan alakjával hódít. A 31 éves modell úgy érzi, most van a legjobb formában, ezt pedig szeretné kihasználni, amiben a férje is támogatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.