2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Lea filmezés helyett vetkőzik

Lea Michele eddig színésznőként volt ismert, ám manapság a kamera előtt inkább hiányos öltözetben pózol, mintsem karaktert alakít. A hírnevet a Glee – Sztárok leszünk sorozat hozta meg neki, majd musicalekben láthattuk néhányszor. Lea az utóbbi években nem jutott nagy szerepekhez, így szakmát váltott, és inkább kerek domborulataival és kifogástalan alakjával hódít. A 31 éves modell úgy érzi, most van a legjobb formában, ezt pedig szeretné kihasználni, amiben a férje is támogatja.

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.