EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Békéscsaba Nyíregyháza

Licitáljon, hogy segíthessen!

A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom. Most a kiváló kézilabdázó, Nagy László egy, a nemzeti együttesben viselt, általa és válogatottbeli csapattársai által dedikált mezét bocsátották licitre, hogy a befolyó összeggel segíthessék küzdelmükben Zoltánt és családját.

Tomek Zoltán a leukémia egyik ritka fajtájától szenved. Több mint egy évet töltött kórházban kemoterápiás és egyéb gyógyszeres kezelései alatt. A napokban újra hazatérhetett családjához, de a gyógyuláshoz vezető út még korántsem ért véget. Zoltánt időközben leszázalékolták, és az a pénz, amit rokkantsági nyugdíj címen kap egy család eltartására nem elég, nem beszélve a betegségei miatt felmerülő extra költségekről. A magyar – sőt a lengyel! – szurkolói társadalom azonban a kezdetektől fogva mellé állt, és hol jótékonysági akciókkal, hogy tárgyi vagy anyagi segítségnyújtással próbálták könnyebbé tenni a család mindennapjait.


Pár hete a kórházban látogatták meg a Szpari focistái Tomek Zoltánt, és nem mentek üres kézzel
Fotó: Facebook

Ezúttal Békéscsabáról érkezett egy különleges felajánlás: Nagy Laci egyik válogatott meccsen viselt, az egész csapat által dedikált mezét bocsátották licitre. A mez megszerzésében elévülhetetlen érdemei vannak Pocsai Tibornak, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Békés megyei igazgatójának, de a Magyar Kézilabda Szövetség, illetve a békéscsabai szurkolóknak is nagyban köszönhető, hogy megvalósulhatott ez a kezdeményezés.

A lengyel szurkolók otthonában lepték meg a családot
Fotó: Facebook

A mez kikiáltási ára 25.000 forint volt, jelenleg 100.000 forint a legmagasabb licit. Licitálni 2018. augusztus 20-ig lehet, a bejegyzés alatti kommentekben. Segítsen Ön is!


Nagy Laci dedikált válogatott mezére megy a licit
Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.