2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Sopron

Liszt Ferenc kerékpártúra

Tizenötödik alkalommal rendezik meg idén a Liszt Ferenc kerékpártúrát augusztus 26-án, vasárnap. A résztvevők Harkán nevezhetnek 9 órától, a várhatóan népes mezőny pedig 10 órakor indul a határon át Sopronnyék irányába, ahol frissítővel és fúvószenével várják őket a szervezők.

Rövid pihenő után a következő megálló Doborjánban lesz, Liszt Ferenc szülőházánál. Itt rövid ünnepi műsorral várják a kerekezőket, majd irány vissza Harkára! A rendezvénysátorban lesz gulyás, zene, triálbemutató és az elmaradhatatlan tombola is. Mindenki megtalálhatja a neki való távot, hiszen a 25 kilométeres útvonal 3 óra alatt teljesíthető gyermekek és idősebbek számára egyaránt. A cél idén is összekapcsolni a kulturális értékeket a kerékpáros turizmussal. További részletek a liszttura.hu-n találhatók.

Fotó: liszttura.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.