EUR: 323,31 Ft
CHF: 286,20 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb XIX.kerület

Liverpoolból igazolt a Honvéd

A legendás angol klubban, a Liverpoolban játszva még kilenc évvel ezelőtt a Debrecen életét is megkeserítette David N’Gog, a volt utánpótlás-válogatott francia csatár, aki mostantól a kispesti szurkolók boldogításáért tehet sokat. A támadónak a távozó gólkirályokat, Eppel Mártont és Davide Lanzafamét kellene pótolnia.

− Május végén járt le a szerződésem Skóciában, utána is edzettem, de azért jól jönnek a pluszgyakorlások – mondta a Budapest Honvéd honlapjának a 29 esztendős támadó, akire vár még néhány extra tréning, hogy a lehető legjobb formába jöjjön. – Azon leszek, hogy minél gyorsabban megfelelő állapotba kerüljek, hogy segíteni tudjak a csapatnak.


David N’Gog már játszott Magyarországon, sőt, gólt is lőtt
MTI Fotó: Illyés Tibor

A Ross Countynál lejárt a szerződése, a Honvéd pedig elmondása szerint szimpatikus ajánlatot tett.

– Az első néhány edzés tapasztalata alapján a Honvéd kerete erős, remek stábbal dolgozhatok együtt, bízom benne, hogy sikeresek leszünk. Tudom, hogy az utóbbi időben nem játszottam olyan szintű csapatokban, mint pályafutásom elején, ez előfordul a futballban, ennek ellenére mindennap azon dolgozom, hogy még jobb legyek és segíteni tudjam a csapatomat − nyilatkozta a csatár, aki 2009-ben győztes gólt szerzett a DVSC ellen a Bajnokok Ligájában.

A Honvéd vasárnapi, Mezőkövesd elleni győzelme alkalmával még nem lépett pályára, talán majd a Vidi ellen szombaton.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.