EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XIX.kerület

Liverpoolból igazolt a Honvéd

A legendás angol klubban, a Liverpoolban játszva még kilenc évvel ezelőtt a Debrecen életét is megkeserítette David N’Gog, a volt utánpótlás-válogatott francia csatár, aki mostantól a kispesti szurkolók boldogításáért tehet sokat. A támadónak a távozó gólkirályokat, Eppel Mártont és Davide Lanzafamét kellene pótolnia.

− Május végén járt le a szerződésem Skóciában, utána is edzettem, de azért jól jönnek a pluszgyakorlások – mondta a Budapest Honvéd honlapjának a 29 esztendős támadó, akire vár még néhány extra tréning, hogy a lehető legjobb formába jöjjön. – Azon leszek, hogy minél gyorsabban megfelelő állapotba kerüljek, hogy segíteni tudjak a csapatnak.


David N’Gog már játszott Magyarországon, sőt, gólt is lőtt
MTI Fotó: Illyés Tibor

A Ross Countynál lejárt a szerződése, a Honvéd pedig elmondása szerint szimpatikus ajánlatot tett.

– Az első néhány edzés tapasztalata alapján a Honvéd kerete erős, remek stábbal dolgozhatok együtt, bízom benne, hogy sikeresek leszünk. Tudom, hogy az utóbbi időben nem játszottam olyan szintű csapatokban, mint pályafutásom elején, ez előfordul a futballban, ennek ellenére mindennap azon dolgozom, hogy még jobb legyek és segíteni tudjam a csapatomat − nyilatkozta a csatár, aki 2009-ben győztes gólt szerzett a DVSC ellen a Bajnokok Ligájában.

A Honvéd vasárnapi, Mezőkövesd elleni győzelme alkalmával még nem lépett pályára, talán majd a Vidi ellen szombaton.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.