EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Luxusvillát építtetett kutyáinak Kylie Jenner

Irigylésre méltó otthona van Kylie Jenner két kis agarának, Normannak és Bambinak. A milliárdos szépségmogul a napokban egy videóban vezette körbe rajongóit a nem is olyan kicsi házikóban, amelyben természetesen fűtés és légkondicionáló berendezés is található.

Ráadásul mindkét kiskutyának van egy-egy kertre néző ablaka és hófehér miniverandája, ahol bátran sütkérezhetnek. Mint látszik, Kylie imádja elkényeztetni házi kedvenceit, összesen kilenc állattal él együtt, hiszen az agarak mellett nyuszikat is tart.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.