EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Magyar rappel robbantott az amerikai színésznő

Egy amerikai színésznő, Kate McKinnon miatt robbant fel az internet, aki Jimmy Fallon műsorában magyarul kezdett rappelni. Kate az Animal Cannibals egyik számát adta elő, a duó tagjai pedig meghívják egy koncertjükre és levelet is írnak neki. 

Kate McKinnon, a Szellemirtók és a Csajok hajnalig színésznője hatalmas meglepetést okozott a magyaroknak, amikor Jimmy Fallon műsorában arról mesélt, hogy milyen élményeket gyűjtött Budapesten. Kate ugyanis Mila Kunisszal A kém, aki dobott engem című filmet több mint három hónapig forgatta Magyarországon. A színésznő nagyon jól érezte magát nálunk, ráadásul közben egyik barátja, Erik megtanította magyarul rappelni.


– Három hónapon át mindennap próbáltam tanulni magyarul, de a végén még egy étteremben sem tudtam rendelni – mondta mosolyogva.

– Eriknek, a sofőrömnek az volt a munkája, hogy a felvételekre szállítson, de az igazi feladata az volt, hogy megtanítson engem magyarul rappelni. (…) Megtanultam egy rövidebb részt, egy évembe került – magyarázta a színésznő, aki ezután tökéletesen érthetően elrappelte az Animal Cannibals Yozsefváros című számát. A Lokál megkereste a duót, Ricsipí (képünkön jobbra) pedig izgatottan nyilatkozott.


Az Animal Cannibals már fogalmazza a köszönőlevelet Fotó: facebook

– A színésznő eszméletlen jól megoldotta, a ritmus is tökéletes volt és a kiejtése is. Le a kalappal előtte, hogy ennyi energiát fektetett ebbe. Már elkezdtünk neki fogalmazni egy köszönőlevelet és szívesen találkoznánk is vele, ha ismét Magyarországon jár, sőt, meg is hívnánk egy koncertre, bár tudjuk, kevés esély van rá, hogy ismét ennyi ideig itt lesz. Eriket azonban mindenképpen meghívjuk majd egy palacsintára – mondta nevetve Ricsipí.

Kate McKinnon Flawlessly Performs a Hungarian Rap

Kate McKinnon picked up some Hungarian language while filming The Spy Who Dumped Me in Budapest through a '90s rap song by Animal Cannibals, "Yozsefváros."

Gepostet von The Tonight Show Starring Jimmy Fallon am Mittwoch, 1. August 2018

Kapcsolódó Cikkek