EUR: 323,31 Ft
CHF: 286,20 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Sándor Szandra a világelitbe! Magyar tervező a New York-i divathéten

Tényleg meghódítja az egész világot a magyar Nanushka márka. A tervező, Sándor Szandra meghívást kapott a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre – írja a Bors. 

Oscar de la Renta, Ralp Lauren, Marc Jacobs. Három név. A világ legismertebb divattervezői, akik évtizedek óta diktálják a divatot. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik szeptember 12-én a magyar divattervező, Sándor Szandra is – írja a lap.  A fiatal tehetség az itthon is jól ismert Michael Korsszal és Marc Jacobsszal egy napon fogja megmutatni a nagyközönségnek kreációit a világ egyik legfontosabb divateseményén, a New York Fashion Weeken.


Nanushka a legnagyobbak között képviseli majd Magyarországot és a hazai divattervezést. Az elmúlt évek kemény munkája végre beérett. Hollywoodi sztárok, világhírű énekesek, modellek választják Sándor Szandra kreációit.

Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban számtalan olyan írás jelent meg a világ leghíresebb magazin­jaiban, amiben Budapestről, mint egy új feltörekvő kreatív-ipari központról és luxus utazási célpontról cikkeznek. A New York Fashion Week pedig újabb lehetőséget ad arra, hogy Magyarország és a magyar divatipar világszínvonalon is megmutassa magát.

A leghíresebb áruházakban kapható

A Nanushka az első olyan magyar márka, ami a világ leghíresebb áruházainak többségében már kapható, legyen szó a New York-i Ötödik Sugárúton található Bergdorf Goodman áruházról vagy London leghíresebb intézményéről, a Selfridgesről. Mindez a GB Partners által kezelt EXIM Növekedési Alap 2016. végi befektetésének köszönhetően valósult meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.