EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Majka: Milliókat bukott a drog miatt Curtis

Majka Curtisztől való elválása után őszintén mesélt arról, hogy korábban ő is kipróbálta a drogot, de hamar rájött, hogy számára nem ez a helyes út. Elmondása szerint rengetegszer próbált zenésztársán segíteni, de a szegedi fellépésük után végleg betelt nála a pohár.

„Fiatalon én is minden könnyű drogot kipróbáltam. A speeddel próbáltunk jobb hétvégéket kicsikarni magunkból vagy esetleg fűvel. Majdnem egy évet voltam benne, de aztán rájöttem, hogy ez egy elég rossz út a jövőre nézve” – kezdte Majka az Indexnek adott vágatlan videóinterjújában, ahol Curtis drogproblémáinak kezdetéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt.


„Volt egy nagyon nagy szerelme annak idején, akivel meglehetősen viharos volt a kapcsolatuk. Ekkor belecsöppent egy olyan közegbe, akikkel járt bulizni és egyszer-kétszer szívogattak. Ez egyenes út volt ahhoz, hogy később így oldja meg a problémáit” – utalt a rapper Curtis egykori barátnőjére, Bettire, aki korábban azt állította, a zenész többször is kezet emelt rá.

(Instagram)

„Széki Attila messze a legtehetségesebb és legjobb lelkű csávó, akivel én valaha dolgoztam. (…) Tőlem szívhatott is, engem ez nem érdekelt, de az igen, hogy ez a munka rovására megy. (…) Nevetve és sírva könyörögtem neki, hogy fejezze be. Minden olyan utat végigjártunk, amit lehet, és kitartottam mellette. Elvittem a Csernus Imréhez is. (…) Volt olyan, hogy nem jött el egy fellépésre, vagy eljött, de nem tudott felmenni a színpadra. Volt olyan, hogy nem értük el reggel óta és volt olyan, hogy csak annyit mondott: nem. Ilyenkor hazudtam a közönségnek. (…) Mikor három hónappal ezelőtt megcsinálta a tüzet, levettem a pénzét 70 százalékkal. Azt betettem egy zsákba, és mondtam, hogy nyár végén odaadom. Hozzátettem, hogy abban a pillanatban, hogy kiderül, hogy kokainozol, mindent felbontunk, a pénzt pedig odaadom egy karitatív szervezetnek. Azt válaszolta: oké. Több millió forintja volt nálam, mikor megcsinálta a következő balhét, így bukta a pénzt. Mondtam neki, hogy maradjon itt, és megint elindult a pénzelrakás. (…) Még azt is felajánlottam neki, hogy költözzön oda hozzánk” – vallott őszintén Majka, akinél a múlt heti szegedi fellépésen telt be a pohár.


„A múlt héten megjelent nálam, hogy kell neki a pénz, mert vesz kocsit, majd szerda este szétcsúszva érkezett meg a fellépésre. (…) Jött a paranoia megint, hogy ő nem tud fellépni, mert fél, és nem akart kiszállni az autójából. (…) Mindenki látta, hogy néz ki az Ati, és a zenekarral megbeszéltük, hogy itt a vége. Én azért hívtam ki a mentőt, hogy adjanak neki egy injekciót, de ő csak folytatta, hogy nem képes felmenni a színpadra. (…) Lenyomtam a bulit, addig a stáb több tagja, majd később én is még négy órán át kerestük Szegeden, már a rendőrségre is be akartunk menni, mire kiderült, hogy taxival hazament és alszik” – tette hozzá Majka.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.