EUR: 317,81 Ft
CHF: 279,77 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Majka: Milliókat bukott a drog miatt Curtis

Majka Curtisztől való elválása után őszintén mesélt arról, hogy korábban ő is kipróbálta a drogot, de hamar rájött, hogy számára nem ez a helyes út. Elmondása szerint rengetegszer próbált zenésztársán segíteni, de a szegedi fellépésük után végleg betelt nála a pohár.

„Fiatalon én is minden könnyű drogot kipróbáltam. A speeddel próbáltunk jobb hétvégéket kicsikarni magunkból vagy esetleg fűvel. Majdnem egy évet voltam benne, de aztán rájöttem, hogy ez egy elég rossz út a jövőre nézve” – kezdte Majka az Indexnek adott vágatlan videóinterjújában, ahol Curtis drogproblémáinak kezdetéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt.


„Volt egy nagyon nagy szerelme annak idején, akivel meglehetősen viharos volt a kapcsolatuk. Ekkor belecsöppent egy olyan közegbe, akikkel járt bulizni és egyszer-kétszer szívogattak. Ez egyenes út volt ahhoz, hogy később így oldja meg a problémáit” – utalt a rapper Curtis egykori barátnőjére, Bettire, aki korábban azt állította, a zenész többször is kezet emelt rá.

(Instagram)

„Széki Attila messze a legtehetségesebb és legjobb lelkű csávó, akivel én valaha dolgoztam. (…) Tőlem szívhatott is, engem ez nem érdekelt, de az igen, hogy ez a munka rovására megy. (…) Nevetve és sírva könyörögtem neki, hogy fejezze be. Minden olyan utat végigjártunk, amit lehet, és kitartottam mellette. Elvittem a Csernus Imréhez is. (…) Volt olyan, hogy nem jött el egy fellépésre, vagy eljött, de nem tudott felmenni a színpadra. Volt olyan, hogy nem értük el reggel óta és volt olyan, hogy csak annyit mondott: nem. Ilyenkor hazudtam a közönségnek. (…) Mikor három hónappal ezelőtt megcsinálta a tüzet, levettem a pénzét 70 százalékkal. Azt betettem egy zsákba, és mondtam, hogy nyár végén odaadom. Hozzátettem, hogy abban a pillanatban, hogy kiderül, hogy kokainozol, mindent felbontunk, a pénzt pedig odaadom egy karitatív szervezetnek. Azt válaszolta: oké. Több millió forintja volt nálam, mikor megcsinálta a következő balhét, így bukta a pénzt. Mondtam neki, hogy maradjon itt, és megint elindult a pénzelrakás. (…) Még azt is felajánlottam neki, hogy költözzön oda hozzánk” – vallott őszintén Majka, akinél a múlt heti szegedi fellépésen telt be a pohár.


„A múlt héten megjelent nálam, hogy kell neki a pénz, mert vesz kocsit, majd szerda este szétcsúszva érkezett meg a fellépésre. (…) Jött a paranoia megint, hogy ő nem tud fellépni, mert fél, és nem akart kiszállni az autójából. (…) Mindenki látta, hogy néz ki az Ati, és a zenekarral megbeszéltük, hogy itt a vége. Én azért hívtam ki a mentőt, hogy adjanak neki egy injekciót, de ő csak folytatta, hogy nem képes felmenni a színpadra. (…) Lenyomtam a bulit, addig a stáb több tagja, majd később én is még négy órán át kerestük Szegeden, már a rendőrségre is be akartunk menni, mire kiderült, hogy taxival hazament és alszik” – tette hozzá Majka.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.