EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Majka: Milliókat bukott a drog miatt Curtis

Majka Curtisztől való elválása után őszintén mesélt arról, hogy korábban ő is kipróbálta a drogot, de hamar rájött, hogy számára nem ez a helyes út. Elmondása szerint rengetegszer próbált zenésztársán segíteni, de a szegedi fellépésük után végleg betelt nála a pohár.

„Fiatalon én is minden könnyű drogot kipróbáltam. A speeddel próbáltunk jobb hétvégéket kicsikarni magunkból vagy esetleg fűvel. Majdnem egy évet voltam benne, de aztán rájöttem, hogy ez egy elég rossz út a jövőre nézve” – kezdte Majka az Indexnek adott vágatlan videóinterjújában, ahol Curtis drogproblémáinak kezdetéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt.


„Volt egy nagyon nagy szerelme annak idején, akivel meglehetősen viharos volt a kapcsolatuk. Ekkor belecsöppent egy olyan közegbe, akikkel járt bulizni és egyszer-kétszer szívogattak. Ez egyenes út volt ahhoz, hogy később így oldja meg a problémáit” – utalt a rapper Curtis egykori barátnőjére, Bettire, aki korábban azt állította, a zenész többször is kezet emelt rá.

(Instagram)

„Széki Attila messze a legtehetségesebb és legjobb lelkű csávó, akivel én valaha dolgoztam. (…) Tőlem szívhatott is, engem ez nem érdekelt, de az igen, hogy ez a munka rovására megy. (…) Nevetve és sírva könyörögtem neki, hogy fejezze be. Minden olyan utat végigjártunk, amit lehet, és kitartottam mellette. Elvittem a Csernus Imréhez is. (…) Volt olyan, hogy nem jött el egy fellépésre, vagy eljött, de nem tudott felmenni a színpadra. Volt olyan, hogy nem értük el reggel óta és volt olyan, hogy csak annyit mondott: nem. Ilyenkor hazudtam a közönségnek. (…) Mikor három hónappal ezelőtt megcsinálta a tüzet, levettem a pénzét 70 százalékkal. Azt betettem egy zsákba, és mondtam, hogy nyár végén odaadom. Hozzátettem, hogy abban a pillanatban, hogy kiderül, hogy kokainozol, mindent felbontunk, a pénzt pedig odaadom egy karitatív szervezetnek. Azt válaszolta: oké. Több millió forintja volt nálam, mikor megcsinálta a következő balhét, így bukta a pénzt. Mondtam neki, hogy maradjon itt, és megint elindult a pénzelrakás. (…) Még azt is felajánlottam neki, hogy költözzön oda hozzánk” – vallott őszintén Majka, akinél a múlt heti szegedi fellépésen telt be a pohár.


„A múlt héten megjelent nálam, hogy kell neki a pénz, mert vesz kocsit, majd szerda este szétcsúszva érkezett meg a fellépésre. (…) Jött a paranoia megint, hogy ő nem tud fellépni, mert fél, és nem akart kiszállni az autójából. (…) Mindenki látta, hogy néz ki az Ati, és a zenekarral megbeszéltük, hogy itt a vége. Én azért hívtam ki a mentőt, hogy adjanak neki egy injekciót, de ő csak folytatta, hogy nem képes felmenni a színpadra. (…) Lenyomtam a bulit, addig a stáb több tagja, majd később én is még négy órán át kerestük Szegeden, már a rendőrségre is be akartunk menni, mire kiderült, hogy taxival hazament és alszik” – tette hozzá Majka.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.