2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Debrecen

Már koktélunk is van!

Helyi kistermelőktől vásárolt mézzel, chilivel és ehető virággal kísérletezve született meg Simon Róbertnek, a Paparazzi Terrace bártenderének köszönhetően Debrecen város koktélja, több variációban.

A pikánsabb ízvilágot kedvelőknek Unicum Szilvát kevernek friss eszpresszóval, amelyet chilivel és házi mézes-gyömbéres sziruppal fűszereznek. Az egészet gyömbérsörrel öntik nyakon, és a koktélt egy rézbögrében, ehető virággal szervírozzák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.