EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Máris továbblépett Hayden Panettiere

Csupán pár nappal ezelőtt jelentette be Hayden Panettiere, hogy kilenc év után szakított gyermeke apjával, Vlagyimir Klicskóval, de már mással vigasztalódik. Míg az ökölvívó közös kislányukra vigyázott, a színésznő új párjával, a 28 éves Brian Hickersonnal kézen fogva, nevetgélve sétált Los Angeles utcáin. A szerelmesek közös barátaiknak köszönhetően ismerkedtek meg, és Hayden az első pillanatban beleszeretett Brianbe. Az ismerősök szerint a színésznő az új szerelem miatt vetett véget előző kapcsolatának.

Profimedia, Splash

Profimedia, IPA

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.