EUR: 323,51 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Máris továbblépett Hayden Panettiere

Csupán pár nappal ezelőtt jelentette be Hayden Panettiere, hogy kilenc év után szakított gyermeke apjával, Vlagyimir Klicskóval, de már mással vigasztalódik. Míg az ökölvívó közös kislányukra vigyázott, a színésznő új párjával, a 28 éves Brian Hickersonnal kézen fogva, nevetgélve sétált Los Angeles utcáin. A szerelmesek közös barátaiknak köszönhetően ismerkedtek meg, és Hayden az első pillanatban beleszeretett Brianbe. Az ismerősök szerint a színésznő az új szerelem miatt vetett véget előző kapcsolatának.

Profimedia, Splash

Profimedia, IPA

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.