EUR: 325,66 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Hódmezővásárhely

Márki-Zay Péternek rágalmazásért kell bíróság elé állnia

A városi televíziónak adott interjúban többszörösen elítélt bűnözőnek nevezte Hódmezővásárhely első embere Szabó Bálint jogászt, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjét, aki többek között a vásárhelyi K´Art ügy-károsultjainak is a jogi képviselője.

A rágalmazás minősített esete valósult meg, melyet többször meg is ismételt, valamint a beszélgetésről készített videót Facebook-oldalán is megosztotta. Így nagy nyilvánosságot kapott a kijelentés, ami mérhető károkat okozott Szabó Bálintnak. Mivel a polgármester nem véleményt, hanem tényt közölt, ezért a bíróság előtt kell bizonyítania az igazát, vagyis azt, hogy Szabó Bálint többszörösen elítélt bűnöző.

Szabó Bálint jogász és dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.